Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Jasna je dobila najboljeg prijatelja Ringa

Novosađanka Jasna Đukić od nedavno ima kucu, koji je polako počeo da joj menja život iz korena. Ova Novosađanka, pesnikinja i astrološkinja priča za naš portal, zašto je izabrala baš psa.

Oduvek je želela da imam psa… Moji su se ukućani protivili, jer smo ranije dovodili bebe kuce, koje su, naravno, zapišavale stan u startu, na svakih sat vremena, mislim da im je teško bilo to da trpe, i zato su branili da uzmem psa, priča Jasna za portal Pas za vas.

Kako kaže, njoj se sad ne čini teškim ovaj period privikavanja, jer zna da je kuca mala i da mora da stasa za vaspitanje. Jeste da joj je džoger postao najbolji prijatelj, al bože moj, sve za ljubav!

Upitana da li uzimanje psa ima veze sa njemom bivšom ljubavlju koja takođe ima psa, Jasna oštro odgovara.

jasna i kuca

– Ne, nema veze sa bivšom. I njen je pas bio presladak i volela sam ga, ali ne ovako, kako sad volim Ringa. Ipak, to je moj pas. Ringo je predivan mešanac Staforda i nepoznatog lica. Veterinar je danas rekao da je totalno tip Staforda. Kao kuca je prelep, mogu da zamislim kakav će tek biti kad poraste – priča ova ponoisna vlasnica.

Kaže i da je svesna kolika je to obaveza, al kako kaže to je ništa naspram ljubavi koju oseća prema njemu.

-Imala sam ranije mačke,i sviđale su mi se mnoge stvari kod njih. Ali, mačke su nezavisne, ćudljive i ne možeš svuda da ideš sa njima. Zato glasam za psa. Jako čudno. Otkad je tu, osećam se veselije, nisam sama, gde god pođem, njegova šapica je za mojim stopalom. Prosto neverovatno, ali strašno mi prija njegovo prisustvo. Ne želim da se sećam da sam se neretko bez njega osećala usamljeno – objašnjava nam Jasna.