Izložba pasa za vikend na Novosadskom sajmu

Izložba pasa mešanaca, kao i rasnih pasa i opreme biće organizovana danas i sutra, 26. i 27. septembra, u organizaciji Novosadskog sajma i Kinološkog saveza Vojvodine.

pas

Prvi dan je posvećen izložbama pasa i opreme, edukaciji i demonstraciji veština ljubimaca. Na programu su Specijalizovane izložbe pasa, Izložba dobermana – 18. doberman kup, 6. „worlds show“, a u pokušaju da se utiče na promenu svesti o napuštenim životinjama, u saradnji sa novosadskim Udruženjem za zaštitu životinja SPANS, organizuje se Izložba napuštenih mešanaca i promoviše program o udomljavanju „Ne kupuj – udomi!“.

Sa JKP „Zoohigijena i veterina“ se priređuje Izložba napuštenih rasnih pasa, a posetioci će imati priliku da pogledaju izložbe hrane i opreme i da prisustvuju demonstraciji šišanja pasa.

Drugi dan, nedelja, 27. septembar, je rezervisan za 38. međunarodnu izložbu pasa svih rasa. Ocenjivanje se organizuje u osam ringova, sa osam međunarodnih kinoloških sudija, kako iz Srbije tako i Evrope.

Izložbe počinju u 10 časova, dok je u 14 časova predviđen „Best in show“. Izložbe će se održavati u Hali „Master“ Novosadskog sajma.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *