Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

“Hov-Hov” zdrava pekara za pse: zdrava hrana kojoj je teško odoleti

Novi Sad polako, ali sigurno postaje pravi evropski grad, bar kada su psi u pitanju. Naime, nedavno je u našem gradu otvorena još jedna pekara za pse “Hov-Hov”, Branislava Nušića 2, koja u svom asortimanu kućnm ljubimcima nudi isključivo zdravu hranu, koju kako kažu u ovoj pekari čak mogu da jedu u ljudi. Hrana je bez dodataka soli i šećera, namenjena je svim rasama, ali ipak ovde najčešće kupuju vlasnici koji imaju pse probirače, ali i oni koji imaju pse sklone alergijama i crevnim problemima.

 

hov

– Ovo su potpuuno novi proizvodi na našem tržištu, a ako želite nešto posebno i nešto najbolje za vašeg psa onda je pekara za pse “ Hov-Hov “ je pravi izbor! Ovim poslasticama kuce će teško odoleti, jer je reč o ručno pravljeni keksići različitih ukusa koji u svom sastavu imaju samo najkvalitetnije meso – navode u pekari..

 

hov1

U pekari “Hov-hov” vlasnici mogu svojim psima kupiti rolade od oraha, štapiće od lososa, šamrolne i druge poslastice koje su pravljene od pažljivo biranih sastojaka, poslastice za pse prilagođene su psima koji imaju probleme sa alergijama. Proizvodi pekare za pse Hov-Hov , pripremani su na tradicionalan način. Ove poslastice se razlikuju i po tome što ne sadrže aditive kao ni konzervanse. Lako su svarljivi i sa malo kalorija.

hov2

 

Vlanici pekare su mislili na sve pa i na vegetarijance, pa se kod njih mogu pronaći i poslastice bez mesa, soli i šećera.

Ipak, u ovoj pekari naglašavaju da je najbitnije od svega što su svi kolačići i ostale poslastice napravljene sa mnogo ljubavi i  od 100 posto prirodnih sastojaka. Kuce mogu da biraju uzmeđu ukusa divljači, jagnjetine, konjetine, ćuretine, govedine, tunjevine i sardine.

hov4

 

Pored toga imaju i poseban dijetalni program, namenjem onim kucama koje vode računa o ishrani i liniji. Takođe, pojedine poslastice su bez glutena i bez jaja, što vrlo pogoduje psima sa osetljivim digestivnim traktom.

– Lako svarljivi i sa malo kalorija poslaslice pekare Hov-Hov su pravi izbor za vašeg četvoronožnog prijatelja. Ovde čak možete naći i idealan poklon za vašeg kućnog ljubimca, ili možda za neku kucu koja slavi rođendan, a pozvala vas je da budete njen gost – ističu u pekari.

pek

kako kažu, uskoro će se u ponudi naći i torte različitih ukusa i oblika kakve kod nas na tržištu još ne prodaju.