Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Fotografija psa kako tuguje za svojom porodicom koja ga je nekoliko trenutaka pre napustila “srušila je internet”

Fotografija psa kako tuguje za svojom porodicom koja ga je nekoliko trenutaka pre napustila “srušila je internet”.  ​​Srećom na svetu ima dobrih ljudi koji su mu pružili drugu priliku.
Koker španijel Kuki, za kojeg se pretpostavlja da ima između 9 i 15 godina i crni jednogodišnji bezimeni labrador završili su u San Bernardino skloništu za pse (Kalifornija), gde su primljeni kao lutalice.

Portal thedodo.com piše kako se njihova porodica ubrzo se pojavila u skloništu i jednom od pasa slomila srce. Uprkos tužnom cviljenju i vapajima da povedu i njega, porodicu je kući povela samo mlađeg psa, uz objašnjenje kako se više ne mogu brinuti o Kukiju.

kokerka

Fotografija psa kako plače i tuguje za svojom porodicom koja ga je nekoliko trenutaka pre napustila “srušila je internet”.

Zahvaljujući volonterima organizacije “OC Small Pavs So UT” Kuki je dobila drugu priliku jer da nije bilo njih verovatno bi bila eutanazirana.

Osim što je stara naknadno je otkriveno da Kuki ima 12 kancerogenih tumora. Većina njih uklonjena je u januaru kada je operisana,  a kad se oporavi čeka je nova kojom će se ukloniti preostali tumori.