Fotograf je na maštovit način pokazao da u našim kućama uvek ima mesta za kućne ljubimce

Na svetu postoji puno ljubitelja životinja, ali mnogima treba samo malo inspiracije kako bi “ubedili” ljude da se odluče da udome psa ili mačku. Fotograf Amol Jadhav i umetnik Pranav Bhide osmislili su zanimljivu kampanju za organizaciju “Vorld For All Animal Care And Adoptions” iz Mumbaija koja se pokazala vrlo efikasnom.

Koristeći odgovarajuće filtere i položaj osoba, stvorili su nekoliko prekrasnih primera u kojima su smestili dve fotografije u jednu. Na fotografijama se nalazi mlada porodica, a osvetljeni prazni prostor između njih tvori oblik kućnih ljubimaca – psa, mačke i zeca.

Ovom kampanjom su hteli pokazati da uvek postoji još malo slobodnog mesta u našim domovima za životinje. Mnoge ljude su uverili da udomljavanje ljubimaca nije komplikovan proces, a za svoj projekat su dobili puno pozitivnih komentara.

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On

Ostavite odgovor