Evo zašto vama i psu treba da nabavite orgonit

U svetu je odavno popularno da psi nose orgonite kao priveske, jer oni poboljšavaju opšte zdravstveno stanje. Internet je “pretrpan” ponudala privesaka za pse i mačke, a oni koji ga prave tvrde da se

Novosađanka Julijana Radovan, već godinama pravi orgonite i na taj način od negativnih uticaja sredine pomaže  ljudima, ali i biljkama i živitinjama.

Šta su orgoniti?
Orgoniti su specijalni uređaji koji su u tačno određenim razmerama napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Izlivaju se u kalupe koji mogu imati razne oblike, najčešće kupe, piramide, “mafina” ili kao podmetači. Prilikom pravljenja se vodi računa da se pridržava odnosa 50:50 tj da u njemu ima 50 odsto strugotine i 50 odsto smole. U koliko ima više smole od strugotine, a to sam viđala na mnogim mestima, to su ukrasni predmeti koji su sastavljeni od istih ili sličnih materijala, ali ipak nisu orgoniti. Kristali kvarca se obavezno dodaju radi pojačavanja orgonske energije pogotovo špic gorskog kristala koji se obavezno stavlja u sredinu orgonita. Bez špice gorskog u sredini, taj predmet će ličiti na orgonit, možda će isijavati blagu orgonsku energiju, ali se ipak ne može nazivati orgonitom.

orgonit pas

Ako želite da zaštitite svoje, ali i zdravlje vašeg psa, možete naručiti i priveske koji su lepi i diskretni, a za njihov izgled pobrinula se Julijana. S obzirom na to da je i vlasnica psa, kaže da je primetila kako je njena kuca mnogo zdravija i veselija, kao i da mnogo manje posećuju veterinara.

Privesci

– Mogu da imaju raznorazne oblike: srca, kružni, u obliku cveta, zvezdice ili neki drugačiji, što zavisi od inspiracije i kreacije onoga koji ih pravi. Sastav im je obavezno isti kao i u svim drugim orgonitima, sa grumenčićima kvarca, finom metalnom strugotinom i bakarnom spiralom koja može biti vidljiva, na gornjoj površini ili sa donje strane bliže telu. Ja uvek u privezak stavim bar tri vrste mikrozrnaste strugotine, mesing, bronzu i gvožđe, (ili neke druge koje su mi pogodne za priveske) gorski kristal, a često mi traže i priveske u boji, pa tako koristim kvarcni pesak koji isto ima kristalnu strukturu i pogodan je za priveske i orgonite. Obavezna mu je alka ili rupica na koju se okači na lančić ili kožica za oko vrata – otkriva za naš portal Julijana Radovan.

orgonit pas1

Delovanje
Orgoniti traže da su pasivni, da se ne pomeraju sa mesta na mesto… Tada čiste prostor oko sebe i samim tim deluju na sva živa bića iz svog okruženja: biljke, životinje i ljude.

Delovanje privezaka je drugačije. Kada nosite privezak, on će delovati isključivo na osobu koja ga nosi, delovaće na vas prilagođavajući vas svojom vibracijom na vibraciju Majke Zemlje. Time se započinje proces promene na vama, a kada se vi menjate, menja se i svet oko vas. Neverovatna su iskustva ljudi koji ih nose.
Takođe se umrežavaju sa većim orgonitima koje imate u prostoriji.

Način korišćenja
Dovoljno ga je poneti sa sobom oko vrata i ne skidati ga. Skida se kada se kupate i tokom noći, kada ga možete staviti na krevet pored sebe, na noćni ormarić ili ispod jastuka. Bolji se efekti postižu u koliko ih nosite direktno na kožu, umesto da ga stavite u džep ili tašnu.

Najbolje je koristiti jedan isti privezak ili imati nekoliko koje ćete usklađivati sa bojom garderobe. Kada počnete da ga koristite, ne skidate ga osim kada se kupate. Jedan isti privezak možete nekom pokloniti, nakon što ste ga vi koristili, neće toj drugoj osobi doneti nikakvu štetu ili negativnu energiju. Pored jednog takvog priveska možete i očistiti i napuniti svoj omiljeni kristal, komade zlatnog nakita, ili nakita od poludragog kamena. Nije ih potrebno čistiti ili puniti, već samo da ga imate uz sebe.

BViše o ovome možete pročitati na: Orgoniti – Julijana Srbija

orgonite-con-vat

Iskustva:

Evo da i mi podelimo naše najnovije iskustvo sa orgonitima ( a ima ih poprilično mnogo )
Moj kuca , čivava Pako , je počeo iz nekih nepoznatih razloga da usporava prilikom šetnje..U isto vreme je i desno oko počelo da mu suzi i natiče.. došlo je do te faze da ga je jedva otvarao… Veterinar je bio zbunjen jer su svi nalazi pokazivali da je sve u redu… a njemu je bilo sve gore i gore… Pokušavali smo sa raznim terapijama i lekovima ali bezuspešno… Tačnije, Pako bi bio malo bolje dok terapija traje a čim se završi , opet bi se vraćao na staro… Došli smo do te faze da ja Paka više nisam mogla ni da izvodim u šetnju, jer mu je kretanje bilo jako, jako otežano, usporeno i bolno.. Sa lekovima smo prestali jer nije bilo smisla i tragali smo za dijagnozom… U medjuvremenu nam je Julijana jedan dan donela orgonit. Znam da pozitivno i iseljujuće deluju i na životinje i ništa nas nije koštalo da pokušamo. Stavila sam mu ga oko vrata i čekala…Već prvih dana, je u startu kretao lepo u šetnjicu, a posle desetak min bi se umorio… za par dana je uspeo da pređe oko 15 min pre nego što se zamori… kasnije 20-ak min… a evo sad već nekih mesec dana od kada nosi orgonit , on celu šetnjicu od po sat vremena pretrči a i kuci dodje odmoran pa luduje po stanu. I oko je mnogo bolje. Nije sasvim, ali za 80% je bolje. Veterinar se iznenadio kad ga je video… Začudio se kako je spontano prošlo… Kapi za oci koje u najtežim slučajevima pomazu, na njega nisu delovale, a sad je bez ikakve terapije skoro ozdravio … Orgonit i dalje nosimo i ubeđena sam da Pako više neće imati nikakavih problema. Hvala Julijana

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *