Evo šta kažu zvezde o osobinama vašeg psa…

Pročitajte šta kažu zvezde o vašim psima. Možda nije istinito, ali je veoma zabavno.

Ovan
Vaš pas rođen u znaku ovna voli da bude prvi u svemu – prvi jede, prvi je na vratima – dočekuje i ispraća goste i prvi će zgrabiti igračku, prvi se smestiti na dvosedu ili u kolima. Ne uči iz iskustva – nadajte se da će mu ona ružna navika da uništava cipele dosaditi pa će se pozabaviti nećim drugim. Ovo nije tvrdoglav pas ali budite sigurni da ne podleže prevaspitavanju pa će svoju izluđujuću naviku ponavljati sve dok ne pronađe drugu, podjednako lošu. Zapamtite, samo umoran pas u znaku ovna je dobar pas.

Bik
Nemojte biti iznenađeni što je ovaj pas tvrdoglav, jer osim toga ume da bude i neverovatno strpljiv. Veran je i odan drugar, takode i odličan čuvar – osim ako provalnik ne nosi dobar zalogaj sa sobom. Poseduje blag temperament retko je namrgođen i malo šta je kod njega nepredvidljivo. Ovo nije pas sklon lutanju a ako se i okuša u tome budite sigurni da će se ubrzo vratiti. Nije u pitanju lenjost već čist rezon – zašto loviti sam svoj obrok i tražiti udobno mesto za spavanje kada ga sve to već čeka kod kuće.

Blizanac
On ima samo dve brzine: `turbo` i `ler`. Najbolje da je uvek zauzet inače je potencijalan terorista koji uništava sve čega se dokopa ali ne iz loše namere već iz ciste dosade. Ako želite psa sa reklame koji satima leži pored fotelje ispred kamina ni u kom slučaju nemojte uzeti psa rođenog u ovom znaku jer će on pored vas provesti oko 7 minuta dnevno. Izuzetno je komunikativan pa se možete napričati sa njim na vašem ili njegovom jeziku. Ovaj pas-poliglota sve razume. Malo podseca na stihove iz pesme Plavi zec:`… ovaj zec zna da svira, ovaj zec zna da plete, ovaj zec ručak kuva, ovaj zec kuću mete. ovaj zec plesti ume, ovaj zec žeti ume, ovaj zec ume šiti, piti i francuski govoriti` – sve razume.

pas

Rak
Ovo je zaista divan pas, voli svoj dom, veoma je emotivan i odan. Ako otputujete i ostavite ga kod kuće ovaj pas vam to neće oprostiti pa će biti tužan danima. Izuzetno je privržen vama i porodici i kao takav je nenadmašan. Bice najpouzdanija bebi-siterka svoj vašoj ali i komšijskoj deci. “Ponekad” je za njega ključna reč…vaš pas će biti odan i pouzdan pratilac – ponekad, srdačno će vas dočekati na vratima – ponekad, zavijaće tužno – ponekad. zajedno ćete se kupati u plimi i oseki njegovog raspoloženja ali možete biti sigurni u jedno – vaš pas u znaku raka voli vas beskrajno nežno…

Lav
Toliko je pun pozitivne energije da svetli u mraku.vi cete možda želeti da je vaš pas dobro ocetkan i uredan ali njemu to nije svojstveno i bez toga on samouvereno blista u svakoj prilici i kao da je njemu uvek namenjena glavna uloga svake situacije.njegova je misija da vas ucini ponosnim vlasnikom. Kada poželi da izade u šetnju posadiće se tik ispred vas i uporno vas podsećati na vašu obavezu, sve dok ne ostvari svoju zamisao.o Oožava da bude u centru pažnje i iako ne izvodi nikakve trikove prosto je neodoljiv. Ovo je savršen pas za izložbe jer mu je u krvi da bude u centru pažnje.

Devica
Uvek je zauzeta i stalno nameće tempo kao da i kod nje postoji neki plan rada. Poput nekog inspektora patroliraće uzduž i popreko dvorištem da bi se uverila da je sve na svom mestu i da sve funkcioniše po planu. Voli da bude na visini, pa će se najradije smestiti na kauč da bi držala sve pod kontrolom, pa i vas. Drugi psi postaju veoma privrženi vlasniku a ovaj će vas uvek sa distance držati na oku. Svoje slobodno vreme provodi analizirajući vas svojim dubokim pogledom pa budite oprezni jer vas čita kao otvorenu knjigu.

Vaga
Veoma uživa u svakoj vrsti druženja i uvek nosi gracioznost i širi harmonično raspoloženje oko sebe. Penje se na kauč da bi bila blizu vas i ne razume šta je tu loše… “Na pod???” pitaće se širom otvorenih očiju punim neverice, “ja…ali ja sam jedna od vas”. To je, ustvari, jedini problem koji ćete imati sa ovim psom jer veruje da je, ni manje, ni više, nego čovek. Vi je nemojte previše grubo podsećati na njeno poreklo jer je veoma emotivna i pomalo sujetna, a i lepša je kad je dobre volje. Koliko god bezazleno izgledao ovaj pas on nije plašljivac već izuzetan teritorijalac koji će po svaku cenu žestoko braniti sve svoje. Nemojte to zaboraviti jer on sigurno neće…

Škorpion
Ovo je sigurno najveći mangup horoskopa, on sve zna ali to ne odaje. Njegova deviza “sve što je moje je moje, a što je tvoje je i moje” ume da vam zadaje dosta problema pa je najbolje da sa tim raščistite još u startu. Ovaj pas poseduje magnetizam koji je namenjen samo jednoj osobi u njegovom životu. Nemojte očekivati mnogo strasti i igranja jer njemu nije cilj da zabavlja bilo koga već da vas dobro prouči. Ko zna o kakvom se testu radi ali kada ga prođete više vam neće ni biti bitno jer ćete imati uvek pomalo misterioznog i mračnog psa ali svakako odanog.

Strelac
U kući sa ogromnim dvorištem lako ćete primetiti ovog psa kako zajedno sa lancem i kućicom pokušava da se provuče kroz ogradu. On je majstor bekstva i jednostavno nikada neće prihvatiti ideju ograničenog prostora. Uvek je spreman za nove avanture. Uprkos svim glasinama izuzetan je čuvar, a kada gosti uđu na vrata ume da bude neverovatno druželjubiv, čak i neobavezan, najveći je zabavljač zodijaka, ali i odličan atleta što ste verovatno postali i vi jurcajući za njim.

Jarac
Bez obzira na rasu, povučen je u psihološku pećinu, odakle mi koji ih volimo, moramo periodično da ih čupamo. Vaš pas traži mnogo više pažnje nego što to izgleda, iako ce u grupi centar pozornice uvek prepustiti drugima. Možda ćete vi misliti da je on izuzetno vaspitan i da ima odlicne manire, on je najverovatnije u težoj depresiji. Žudi da se poigra sa vama samo nije siguran na koji način da započne igru, a kada počne vi jednostavno nećete biti u stanju da prepoznate vašeg ozbiljnog i ugladenog ljubimca…

Vodolija
Ovaj pas stalno izgleda kao da vas pita: “ah…eto i tebe” iako fizički niko od vas nije nigde ni odlazio jer je njegova misao uvek daleko od tela. Haotičan je, iako se ne možete požaliti da je zapravo napravio neku štetu. On je izuzetno druželjubiv sa drugim psima i ljudima i kao da ne bi umeo da živi bez toga. Ipak, ponekad mu je potreban odmor od svega. Pošto ga očetkate i uredite slobodno mu možete staviti i lepu ogrlicu oko vrata, i povesti na žurku – budite uvereni da će se fenomenalno provesti i načiniti vas ponosnim.

Ribe
Pravo srce od psa. Želi samo da uvek bude u vašoj blizini a atmosfera mora biti spokojna i harmonična. Ovaj pas je velika sanjalica i savršen mezimac. Izležavace se na suncu ili snegu, svejedno je, dok ste vi tu da ga grejete svojom ljubavlju. Bićete centar njegove galaksije i možete ga navesti na sve samo nežnim vođenjem. Nije baš pas za izložbe jer je previše stidljiv ali je, svakako, kralj vašeg srca. Ako postane plah, bojažljiv i nervozan, ne bacajte krivicu na zvezde već mu posvetite više ljubavi i nežnosti.

Astrolog: Jasna Đikuć

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *