Evo šta je ova devojčica poželela od Deda Mraza

Novogodišnja želja sedmogodišnje Ker, nije ista kao njenih vršnjaka širom sveta. Ona želi da joj Deda mraz vrati ukradenog psa!

Njenog bostonskog terijera ukrali su pre nekoliko dana ispred prodavnice a od tada Ker ne prestaje da ga doziva i moli da se vrati!

I dok druge devojčice od Deda Mraza žele igračke, novu garderobu, mobilne telefone ili nešto slično od tehnike, ova sedmogodišnja devojčica je od Deda Mraza tražila nešto sasvim drugačije.

vrati ukradenog psa petface

– Jedno jutro mi je rekla da je napisala pismo Deda Mrazu, jer kako kaže „on može da ispuni svačiju želju“. Napisala mu je da ga moli da joj vrati ukradenog psa, rase boston terijer, kaže mama ove preslatke devojčice.

Trogodišnji pas Doli je slep i neophodni su mu lekovi, koje svakodnevno pije. Porodica je jako zabrinuta za njegovu sudbinu.

vrati ukradenog psa petface

Kako je sedmogodišnja Ker bila jako tužna poslednjih dana, odlučila je da Deda Mrazu napiše pismo:

– Dragi Deda Mraze, sve što želim ove godine jeste da se moj pas Doli vrata sigurna i bezbedna kući. Ne želim nijedan drugi poklon, sve što želim jeste da se vrati kući. Mnogo je volim i mnogo mi nedostaje, u potpisu Ker.

 

vrati ukradenog psa petface

Njena mama kaže da je jako dirnuta ovim gestom svoje ćerke, jer nijednog trenutka nije uticala na njenu ideju da piše Deda Mrazu. Doli je ukradena ispred prodavnice, a iako su kamere zabeležile osobu koja je ukrala, ona nikada nije identifikovana.

Petface

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *