Dok ste na poslu pas vam može slati selfi fotografije!

Kako kompanije koje proizvode pametne uređaje prepoznaju koliko su ljubimci važni vlasnicima, postoji sve više uređaja koji omogućavaju bolji i kvalitetniji život vlasničkih životinja

Ukoliko ste vlasnik psa onda sigurno znate da je važno psa držati, ne samo u srcu, već i „na oku“. Većina pasa i vlasnika strašno pate kada nisu zajedno, što se zbog obaveza vlasnika dešava svakodnevno. Zbog toga je napravljen uređaj koji vlasnicima i njihovim ljubimcima omogućava da stalno budu u kontaktu. Zahvaljujući spravici Pet Bot vaš ljubimac moći će čak i da vam šalje selfi fotografije!

pet-1_620x0

 

Kako kompanije koje proizvode pametne uređaje prepoznaju koliko su ljubimci važni vlasnicima, postoji sve više uređaja koji omogućavaju bolji i kvalitetniji život vlasničkih životinja.

Ljubimci pomoću Pet Bota mogu da komuniciraju sa vlasnicima tokom celog dana!Uređaj poseduje veštačku inteligenciju, prepoznaje lik psa i upozorava vlasnika putem mobilnog telefona ukoliko se u kući nešto čudno dešava.

Uređaj se postavlja bilo gde u kući, pušta snimak glasa vlasnika kako bi dozvao životinju da mu priđe bliže, a onda snima video u trajanju od 10 sekundi i šalje ga vlasniku.

Pogledajte:

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *