Devojka koja je ostala bez oka, udomila je kucu bez oka!

Marija iz Alabame, koja je u napadu pre tri meseca ostala bez oka, sada je udomila psa bez oka.

Naime, krajem juna, ova plemenita dvadesetšestogodišnja Marija iz Alabame, bila je žrtva divljačkog napada nepoznatih mladića, koji su pokušali na raskrsnici da joj ukradu automobil. U tom napadu jedan od napadača je pucao u nesrećnu devojku, a ona je ipak uspela da pobegne od napadača i odveze se do mobilne ambulante, koja joj je pružila prvu pomoć. Ipak, u tom napadu, ova devojka je ostala bez jednog oka, a bez obzira na to krenula je dalje sa svojim životom.

oko1

U međuvremenu, organizacija „Animal Rescue Foundation“ (ARF) se očajnički borila da spasi štene, staro svega četiri nedelje. Štene Bear, kako su ga nazvali, izgubio je oko nakon što ga je napao drugi pas.


oko2

Da je sudbina umešala svoje prste, govori i činjenica da je baš u tom periodu Marija poželela da udomi jednog psa, pošto joj je trebao najbolji prijatelj sa kojim će prolaziti kroz ovaj težak period.

Tada se susreće sa ovim mališanom, a prva misao joj je bila „predodređeni smo da budemo zajedno“.

oko3

– Moj dečko je pokrenuo celu stvar. Na Fejsbuku je ugledao Beara i odmah mi ga je pokazao. Bukvalno smo otrčali u ARF po njega, ispričala je Marija.

oko4
– Marija je neverovatna osoba i očigledno je da su ona i Bear stvoreni jedno za drugo. Pred ovim slatkim dečakom je dug put oporavka, ali sada će on tu koračati sa Marijom, napisali su iz ARF-a.

Tako je divno videti priče sa srećnom krajem. Nadamo se samo da će se njihova ljubav i druženje nastaviti do kraja života!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *