Dan kućnih ljubimaca na novosadskom Winter Festu

“Dan kućnih ljubimaca” na zimskom festivalu biće održan danas 10. decembar, u 17 sati na Trgu slobode.

Pored poklona koje su organizatori pripremili za četvoronošce, biće organizovana i poklon igru za sve učesnike, a nagrađivaće se i vlasnike i ljubimce.
Detaljan program može se pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

– Kako se bliži deseti dan na “Novosadskom Winter Festu“, odlučili smo da organizujemo druženje sa Novosađanima i njihovim kućnim ljubimcima, kao i da ih obradujemo pred novogodišnje i božićne praznike – kažu organizatori.

 

Prva nagrada je 7 dana na Kopaoniku, druga i treća su tretmani za pse u salonima za negu kućnih ljubimaca “YP Dragica” i “YP Mina“, a još dva poklona stižu iz pet šopa “Puppy Shop”.

Akciji su se pridružili i članovi Udruženja za zaštitu životinja iz Novog Sada “SPANS”. Oni će na NS Winter Festu promovisati svoju akciju “Udomi, ne kupuj!” i prikupljati novac za napuštene pse i mačke.

Zato se pozivaju svi ljubitelji životinja da se odazovu i njihovoj akciji i da zajedno pomognu da napuštene životinje pronađu svoj dom.

Organizatori upozoravaju i na to da vlasnici životinja, kojima je izlaganje buci, hladnoći i velikom broju ljudi stresno, ne dovode svoje ljubimce na Trg, jer su mnoge životinje, baš zbog što većinu vremena provode u stanu, nenaviknute na žurke.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *