Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Da li će vaši psi izdržati razmak između dve šetnje?

Vlasnici kućnih ljubimaca sačekali su svoje propisano vreme, 23 sata, kako bi izveli svoje poprilično nervozne i unezverene ljubimce u šetnju. Nakon desetočasovne zabrane kretanja naši četvoronožni prijatelji su konačno izašli napolje, a u gradovima širom Srbije čuo se njihov lavež.

Na desetina vlasnika izašlo je kod svojih ulaza u svim gradovima i mestima, a ono što je za pohvalu je i činjenica da druženja nema.

Vlasnici drže minimum rastojanje od nekoliko metara.

Ipak, to je kucama pravilo probleme, jer su bili zbunjeni što ne mogu da se ponjuškaju sa svojim drugarima, te su lajali sa distance jedni na druge. Verovatno su se na ovaj način izjadali jedan drugom što ne mogu napolje ceo dan.

Vlasnici pasa s kojima smo sinoć razgovarali u Novom Sadu, kažu da je bilo poprilično čupavo. Neki psi, nisu izdržali, te su piškili po kući, drugi jesu, ali su bili poprilično unezvereni, a bilo je i onih koji su zavijali.

Čini se da će danas biti još gore, jer će morati da čekaju čak 13 sati kako bi obavili nuždu.

A da li će izdržati toliko, ostaje da se vidi.

Podsetimo, od ovog vikenda vlasnici pasa mogu da izvedu svoje ljubimce u periodu od 23 do 01 sat, svakog dana i nedeljom od 8 do 10 sati ujutru.