BG: Pokrenuta inicijativa za postavljanje stubića za ljubimce

‘Kinološko društvo Novi Beograd’ posle inicijative da se ljubimcima omogući ulaz u šoping molove u Beogradu, pokrenulo je novu akciju za postavljanje stubića ispred poslovnica moibilnih operatera.

Foto ilustracija: gizmodo.com

Iz ovog Kinološkog društva predlažu da se pored poslovnica postave metalne alke ili stubići kako bi vlasnici kućnih ljubimaca imali gde da privežu ljubimce da bi mogli da završe svoje poslove u poslovnicama.

– Naime, primetili smo, a imamo dosta sugestija, da su vlasnici onemogućeni da uđu u poslovnice mobilnih operatera sa svojim ljubimcima, pa predlažemo, ako je već takva poslovna politika, u šta se ne mešamo, da bar uradimo nešto lepo i korisno za vlasnike kuca i za same kuce i postavimo jeftine metalne alke/stubiće, pored poslovnica – navodi se u saopštenju Kinološkog društva.

Jedino što nedostaje ovom saopštenju, i što budi sumnju da je u pitanju možda marketinški trik, je objašnjenje zašto samo ispred ovih poslovnica, a ne i ispred drugih komercijalnih objekata, pošti ili na primer drugih državnih ustanova, gde takođe građani završavaju svoje poslove i provode dosta vremena u redovima čekajući da dođu na red.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *