Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

Beta: Potrebna im je pomoć kako bi oni mogli da nastave sa pomaganjem napuštenih životinja

Udruženje za zaštitu životinja Beta iz Beograda, moli sve građane dobre volje d im pomognu kako bi oni mogli da nastave da pomažu životinjama.

Oko 20 životinja je u pansionima ( plaćamo ih u proseku 50 evra mesečno bez hrane ), hrane više nemamo ,od srcanog crva trenutno se leći 5 pasa , a svaka terapija za njih košta. Za Živkicu skupljamo novac za operaciju. Imamo štence kojima smo jedva skupili novac za čiscenje od parazita i prve vakcine a ide vreme za revakcine , neke pse koji su odavno zbrinuti ne stižemo ni da oglasimo jer nisu životno ugroženi, a vreme prolazi, troskovi za njih postoje. Imamo dva psa invalida koji čekaju da ih vodimo da se naprave kolica i sterilisu , ali ne stižemo.  Imamo nesterilisane životinje, jer nemamo novca da ih sterilišemokažu u Udruženju za zaštitu životinja Beta.

Auto koji koriste im je poluispravan jer nemaju novac da ga poprave. Nemaju novac za gorivo, koje im kako kažu odlazi u nenormalnim količinama jer su životinje na različitim stranama grada, a neke i van grada

O dugu kod veterinara koji im maximalno izlazi u susret i čeka za novac više i ne razmišljaju.  Za pansione na današnji dan ovo Udruženje je dužno oko 1280 evra.

beta

Inbox im je svakodnevno PUN MOLBI , neretko i pretnji jer su mnogi i dalje ubeđeni da DUŽNI da pomognu.

– Ne, nismo, bavimo se ovim mimo naših poslova i života, čisto iz ljubavi, volonterski …. Stanovi su nam OPET PREPUNI životinja! – kažu u ovom udruženju.

Ovo su oni o kojima sad brinemo, pogledajte za koga donirate. Tu su oni koji traze domove, bolesni, invalidi :

https://www.facebook.com/media/set/…

žiro racun na koji se mogu vrsiti uplate u vidu donacija je:

Dinarski :160 – 395436 – 78 Banka Intesa
Primalac: Udruzenje Beta Beograd

PayPal: beograd@beta.org.rs

Devizni :
SWIFT DBDBRSBG
IBAN RS35160005400000584619

Za uplate post netom i westernom javite nam se u inbox.

POMOZITE DA BISMO NASTAVILI MI NJIMA DA POMAŽEMO!