Bambi, pas koji je prohodao zahvaljujući hidroterapiji traži dom u Novom Sadu

Bambi, pas koji je prohodao zbog hidroterapije traži dom u Novom Sadu, kako bi mogao da nastavi sa tretmanima i dodatno se osnaži nakon meseci ležanja i mišića koji su za to vreme atrofirali.

Foto:Familyvet

Bambi je došao u kliniku FamilyVet sa tetraplegijom – to znači da nije mogao da koristi nijednu od četiri noge.

“On je samo ležao i dane provodio gledajući kako se drugi igraju. Ono što je zanimljivo kod Bambija je to da on nikada nije bio tužan. I pored svih nedaća, njegov repić je uvek mahao, a i dalje uvek maše, jer je on jedno divno i veselo biće”, kažu u klinici.

Uz posete veterinarima, vitamine, posebnu ishranu, ali i vežbe istezanja i hidroterapije koje je imao u veterinarskoj ambulanti on je prohodao i sada trči sa svim svojim drugarima i igra se.

Za Bambija se traži dom upravo u Novom Sadu, jer je od ambulante FamilyVet dobio besplatne tretmane hidroterapije. Bambi će sa hidroterapijama moći nastaviti nakon što se izleči od srčanog crva, koji mu ne predstavlja nikakav problem u njegovim dnevnim aktivnostima, ali koji se dugo leči.

Ako mislite da ste upravo Vi osoba kojoj će Bambi biti mali princ, javite se klinici FamilyVet. Klinika FamilyVet nalazi se u Lilike Bem 1, a možete ih dobiti i na broj telefona 060/0575721.

Autor: 021.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *