Avanture jednog psa

Leti visoko iznad grada sa plaštom superheroja koji se talasa na vetru, čeka da ulovi svojim jakim vilicama iznenađene ljude dok plivaju, igra se po ceo dan sa Kalvinom i Hobsom… To su snovi svakog psa – i po svemu sudeći, svakodnevni život bul terijera po imenu Džimi Čo.

Pa….tako nekako.

Sklon prema umetnosti vlasnik Džimija Čoa, Rafael Manteso, ima smisla za postavljanje psa na najneverovatnije i najapsurdnije položaje, da li je to deljenje testenine sa Mazom iz Diznijevih crtanih filmova ili pevanje karaoki.

Manteso je počeo da ilustruje oko svog bul terijera posle razvoda. Sve što mu je ostalo bila je kompletno okrečena u belo, prazna kuća i Džimi Čo. Njihova prva zajednička saradnja bila je jednostavna: Manteso je rukom držao šapu Džimi Čoa. Taj performans nazvao je „ljubav i prijateljstvo“ koje je, kako je objasnio, još uvek postajalo unutar praznih zidova.

Manteso je rekao da se bul terijer zaljubio u ovaj projekat, jer je to deo dana kada posveti samo i isključivo njemu. „On voli da bude u centru pažnje. Mislim da je odlika svakog bul terijera“, rekao je ovaj neobični umetnik.

I sada, ruku pod ruku (šapu), izgleda da nema avanture koja je previše velika za ovaj par.

Pogledajte neka od umetničkih dela Mantesa i Džimi Čoa.

1

2

3

4

5

6

7

8

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *