Animal vagabundo party

Dok je većina ljudskog roda uživala u praznicima, aktivisti Udruženja za zaštitu životinja SPANS su vredno radili na obezbeđivanju osnovnih potreba najugroženijim životinjama – napuštenim novosadskim psima i mačkama.

Nakon što su brojnim aktivnostima tokom prošle godine uspeli da prikupe neophodna sredstva i skrenu pažnju javnosti na probleme napuštenih životinja, oni ne uživaju na lovorikama, nego užurbano rade na pripremi novih akcija.

parti spans

Prva od njih je velika žurka u subotu, 16. januara, u Društvenom centru, od 21 sat na kojoj će se prikupljati sredstva za hranu, smeštaj i lečenje naših čupavih drugara Gage, Džonija, Duce, Lakija, Goce, Sanija i mnogih drugih.

Društveni centar, koji je Novosađanima od ranije poznat kao organizator brojnih benefit žurki, i ovog puta se ponudio da bude domaćin, a za atmosferu će se pobrinuti veterani novosadske muzičke scene, DJ Rebel Disco i Smuk. Oni će vrteti svoje omiljene ploče, a akcenat će biti na plesnoj muzici (soul, disco, ska, punk, reggae, rock…)

Kao poseban “začin”, domaćini najavljuju najnoviju atrakciju novosadskih klubova: “LIVE Vinyl Act”, koji čine Smuk na gitari, i Djura na gramofonima. Njih dvojica u živom nastupu kombinuju rok muziku, elektroniku, skreč, oštre rifove i raspevane gitarske solaže, često improvizujući na licu mesta, inspirisani energijom kojom ih publika nesebično obasipa tokom svakog nastupa.

Dođite da se zabavimo i pomognemo dragim šapicama. Sva prikupljena sredstva namenjena su zbrinjavanju napuštenih životinja, pozvao vas je sve Đura Ćurčić na ovaj parti.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *