5 saveta za lakšu kupovinu kreveta za psa

Psi često uživaju u udobnom i mekom toplom krevetu, baš kao i ljudi. Kako bi se vaš pas osećao što udobnije u svom krevetu, predstavljamo vam 5  kreveta koji su dizajnirani za različite potrebe, navike, ali i sklonosti psa. Na tržištu postoji veliki broj krevetaca od onih sa ortopetskom penom ili sa jasticima punjemim orttopetskom penom, do elegantnih replika ljudskog nameštaja. Ipak pet kreveta za pse mogu da budu praktične i moderane dopune u vašem domu.

Vođeni ovim savetima imajte na umu da ćemo pokušati da vam pomognemo da lakše izabrate najbolji krevet za vašeg ljubimca.

Saveti za kupovinu kreveta:

Izmerite psa

Pre nego što krebete u kupovinu izmerite težinu, visinu i dužinu vašeg psa. Uzmite metar i izmerite ga od njuke do repa. Ovo je posebno važno ako se vaš pas ispruži kada spava Bolje je da kupite i nešto veći krevet jer će mu biti udobniji. Kućni ljubimci koji se ne ispruži i koji voli da spava sklupčano može do dabije i manji krevetac. Takođe vodite računa o težini psa, kako vam se krevet ne bi pocepao ili ishabao u kratkom vremenu. Velike, teške životinje često zahtevaju deblje, gušće jastuke. Težina ljubimca će sravniti tanje jastuke, a krevet neće biti udoban.

krevet za psa

Izaberite mesto za krevet

Izaberite mesto na kojem ćete držati krevetac. Ovo takođe može uticati na veličinu i stil kreveta za psa. Na primer, ako kupujete krevet za psa i želite da ga držite na mestu ispod prozora prozora, krevet tada ne ne bi smeo da bude jako veliki.

Karakteristike
Odredite  koji karakteristike su važne. Ako vaš ljubimac na primer ima artritis, dobro će mu doći krevet sa veoma debelim punjenjem ili jasticima od memorijske pene. Neki kreveti za ljubimce greju, što je dobro za one sa lošom cirkulacijom odnosno starije pse, one kratkodlake i one bez dlake.

Za pse koji se zavlače dok spavaju

Kućni ljubimci koji vole da se zavuku ispod kreveta ili da prenoće na drugim skrovitim mestima kako bi spavali mogu da uživaju u krevetica koji imaju specijalne “kapuljače” odnosno koji su više pokriveni nego otvoreni. Tako nećete uzalud baciti novac, jer ako mu uzmete otvoren krevet, on će se i dalje zavlačiti na mesta gde voli da spava.

krevet za psa1

Stil i boja
Izaberite boju i stil kako biste se i vi osećali prijatno. Pet kreveti mogu da se kupe ili naruče u više boja i dezena; možete i izabrati onu koja odgovara vašim ukusu, kako ne bi odudarao od nameštaja u stanu.  To znači ako imate recimo plavu sofu kupite plavi krevetac za psa. Ili, možda ćete poželeti da krevet ljubimaca baš bude u suprotnosti sa drugim nameštajem, pa možete izabrati neki dezen sa životinjama.

Uputstvo
Obavezno pogledaje uputstva za pranje pre kupovine. imajte na umu da se kreveti za pse brže prljaju od naših, pa se češće mora prati. Većina kreveta je prilagođeno za pranje u mašini i sastavljeni su od prirodnih materijala, ipak pročitajte na kojoj se temperaturi pere i da li ćete možda morati ručno, što svakako traje duže i napornije je.

Ukoliko ćželite udobam krevet za vašeg ljubimca kontaktirajte: Nency Rose kolekcija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *