Pas za vas

Sve o psima na jednom mestu

5 načina da izmamite osmeh vašeg psa

Želite li da vaš pas počne da se smeje? Dobro, ne mislimo baš doslovno, ali zaista se ponekad čini kako se psi smeju kada se zabavljaju.

Ipak, jedno je sigurno-psi će vam sa sigurnošću pokazati kada su srećni. Mašu repom kao da žele poleteti s poda i mrdaju guzom koja kao da se pomera sama od sebe!

Bez obzira na to koliko ste ponekad zaposleni, važno je uvek kvalitetno provoditi vreme sa psom u vašem životu. Malo zabave pomaže učvrstiti vezu sa vašim psom i olakšava svakodnevni stres.

Onda, šta ćemo danas raditi? Pobrinite se da napravite sve od navedenog s vašim malim mašinom za kaku.

1. Lezite na pod i kotrljajte se. Vaš pas če biti s vama za trenutak. Psi vole kada se spustite na njihovu nivo.

pas se smeje

2. Izmislite barem 5 novih nadimaka za svog psa i zovite ga njima glupavim tonom glasa. Time nikako nećete propustiti zbunjeno naginjanje glave vašeg psa pred tolikim idiotizmom ljudi. Postoje desetine blesavih nadimaka.

pas se smeje1

3. Kilometarska šetnja. Nema tog psa koji neće biti srećan jer je bio u dugoj šetnji. Ako vaš pas ne podnosi povodac najbolje je da odete negde gde će moći da bude slobodan i da se dobro istrči. Ništa ne može bolje zadovoljiti psa nego kada može da njuška sve te tako za njega uzbudljive mirise.

pas se smeje 2

4. Iako je to već rečeno, valja ponoviti-sirove mesnate kosti, to je ono što će psa učiniti najsrećnijim na svetu. Nabavite veliku kost i vaš pas će biti u žvak-žvak raju. Na taj način takođe dobijate malo dodatnog mira, dok kost polako nestaje.

pas se smeje3

5. Fotografirajte. Slikajte vašeg psa, pa kasnije proučavajte fotografije. Na to će se vaš pas nasmešiti, jer zna da će se skloniti iz kadra onog trena kada pokušate da ga uslikate!

pas se smeje 4