Šta sve psi neće progutati

Na ovoj neobičnoj listi našli su se neki predmeti koje nikada ne biste očekivali. Ipak, sve priče imale su srećan kraj…

Šestomesečni labrador progutao je, veorvali ili ne, čak 13 kamenova. Vlasnici su primetili da je pas počeo da odbija hranu i odmah potražili pomoć veterinara. Imali su šta da vide! Operacija i oporavak ljubimca vlasnike je koštao 1.500 dolara.

Strela

Preslatka ženka boksera po imenu Beti još kao štene je ugrabila priliku da pobegne u vrt porodične kuće, gde se dokopala dečje igračke u vidu strele duge 25 i po centimetara, koja je služila za dečju igru. Beti je strelu, koja je bila velika gotovo kao i ona, progutala, ali i ova priča imala je srećan kraj.

Villjuška Desetogodišnji haski Apači bio je vrlo nestrpljiv, pa je, umesto večere, pojeo viljušku, koja je zatim probila žilu u njegovim grudima. Apači je prošao kroz nekoliko transfuzija krvi i vrata brojnih veterinarskih ordinacija. Ali upornost se isplatila i on se oporavio.

Homer Simpson

Figurica Homera Simpsona nalazila se kao iznenađenje u čokoladnom jajetu, ali dalmatinac Diksi bio je veoma nestrpljiv i pojeo figuricu. Nakon što se razboleo i počeo da gubi kilograme, Diksi je završio na operacionom stolu. Od tada jede samo pseću hranu!

Fudbalska lopta Junak ove priče nesuđeni je fudbaler, ali ne zbog nedostatka talenta ili povrede, već zato što se rodio kao labrador. Sva sreća, bila je izduvana.

Verenički prsten Labradoru Saksu se baš dopao verenički prsten njegove vlasnice. Ona je zatim morala da ga prati po kući kako bi pronašla prsten… Ako nas razumete.

Nokti

Roksi je možda želela duge veštačke nokte, ili samo da se poigra sa njima. Ali kada je uspela da u stanu pronađe kutiju sa veštačkim noktima, pojela ih je čak 130 a zatim završila na operaciji. Sad preferira prirodno.

Mobilni telefon Njegov vlasnik stalno je gledao u svoj mobilni telefon. To je dosadilo dobermanu Neru, koji je skočio i zagrizao, pa potom progutao telefon. Nero se oporavio, ali telefon nije bio te sreće.

Golf-loptice Jedan pas progutao je čak devet loptica za golf. Srećom, veterinari su rešili problem i pas se oporavio.

Gumena patkica Sedmomesečni staford iz Engleske, iz želje da mu drugi pas ne otme igračku, pojeo je gumenu patkicu. Ozi je zatim završio na operaciji, a srećom, sve je prošlo kako treba.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *