San se pretvorio u javu: osmišljena mašina za kupanje pasa!

Kupanje psa, često za vlasnike predstavlja pravu noćnu moru, jer se ljubimci non stop meškolje, pokušavaju da iskoče iz kade, vrpolje se i otresaju, a voda i pena lete na sve strane, što dovodi do dodatne nervoze vlasnika.

Zato su mnogi vlasnici pomislili kako bi bilo dobro da postoji neka mašina koja će ovaj piosao obaviti umesto njih.

masina ya kupanje pasa

ova maštarija, postala je stvarnost, jer su studenti iz Tajlanda osmislili su mašinu koja kupa pse. Izum se sastoji od plastičnih cevi i motorizovanih četki, koje kvase telo ljubimca vodom i trljaju ga sapunicom.

Kako ovo iskustvo ne bi bilo isuviše traumatično za životinju, na mašini se nalazi otvor kroz koji ljubimac može da izbaci glavu da bi ga vlasnik maženjem umirio.

S druge strane, brojni korisnici društvenih mreža prokomentarisali su da ceo proces deluje suviše okrutno i da svoje miljenike nikad ne bi prisilili na tako nešto, piše Dejli mejl.

Šta vi mislite?

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *