Prvi vrtić za pse u Zagrebu

Kako piše hrvatski portal „Index.hr“, ljubimci su za vlasnika velika radost, ali i velika obaveza. Često se da je vlasnik zauzet ili odsutan, te da ne zna kome bi ostavio svog četvoronožnog prijatelja. Za Zagrepčane ovo više ne bi trebalo da bude da velika nevolja, jer je otvoren prvi vrtić za pse.

„Nakon što sam dobila otkaz nisam puno očajavala. Prijateljica mi je predložila ovu ideju i eto nas tu“, izjavila je za „RTL“ vlasnica vrtića Sanja Jorgović.

U ovom vrtiću princip je isti kao u dečjem – psa možete ostavite pre, a pokupiti ga nakon posla. Cena je 80 kuna po danu.

Ako idete na put, psa možete da ostavite u hotelu. Pas će imati hranu, igračke, prostor za trčanje i društvo. Cena punog pansiona kreće se od 110 do 150 kuna po noći.

„Ujutro kreće hranjenje, šetnja, sve vreme imaju dovoljno prostora za druženje i igranje pošto su prostorije dovoljno velike za njih. Nakon toga je šetnja u popodnevnim satima dva do tri puta“, izjavio je vlasnik hotela za pse Davorin Kacian.

Autor: index.hr/ foto: pixabay

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *