Pročitajte gde je to pseći izmet zlata vredan

Gradski oci Novog Tajpeja učiniće sve da njihov grad izgleda besprekorno, oslobođen izmeta kućnih ljubimaca.

Da bi naveli stanovnike da čiste za svojim najboljim prijateljima kada ih izvedu u šetnju, gradske vlasti su ponudile da građani osvoje poluge zlata ukoliko im donesu kesu sa psećim izmetom.

Tri zlatne šipke u vrednosti od 1.500, 440 i 300 evra ponuđeno je kao nagrada, a svaki stanovnik – vlasnik psa koji donese napunjenu kesu kao dokaz da je revnosan u čišćenju gradskih ulica dobija tiket za žreb.

Uprava grada je odlučila da učesnicima nagradne igre da i kese za prikupljanje otpada, da se ne bi previše istrošili.

Ova akcija počinje 1. avgusta a pobednici će biti proglašeni 1. oktobra. Pored ove tri nagrade za revnosne, odvojene su i nagrade za stanovnike koji uhvate komšije kako dopuštaju da se njihovi ljubimci olakšaju na sred ulice, a da se ne pobrinu za nered.

Gradska vlada se nada da će ovime uspeti da pokrene stvari sa mrtve tačke, jer im prethodna akcija na istu temu, u kojoj su nudili vaučere za kupovinu u vrednosti od tri evra za svaku vrećicu pokupljenog izmeta pasa, nije urodila polodom.

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *