Pas uginuo jer mu je monstrum ubacio petardu u usta

Ne baš tako lepa vest. 1.januara ove godine centru Beograda pronađen je pas u jako teškom stanju. Pas kome je neki monstrum stavio petardu u usta i od čije eksplozije je teško povređen, što se vidi na slikama. Satima se pas na ulici mučio i krvario.

Pozvana je hitna pomoc za životinje i odveden je ali je posle par sati na žalost uginuo u mukama jer je imao i unutrasnje krvarenje pored teške povrede donje vilice.

Zar je to mogla da uradi normalna osoba?Naravno da ne već neki pijani sljam koji mora biti kažnjen za svoje kukavičko nedelo i mučko ubijanje neduznog psa – kaže se na peticije24.com

Svako ko nešto zna o ovom jadnom psu neka u komentaru napise sve,a ako neko zna ko je ubio psa neka napise da taj sljam odgovara.

Apel za roditelje da deci ne kupuju petarde i da znaju sta njihova deca rade i gde bacaju petarde.Ovo nije moglo dete da uradi,niti omladinac,već samo nenormalna i poremecena osoba koja ce sutra i od svoje dece praviti ubice i mucitelje neduznih zivotinja.

Delite dalje da se počinilac što pre pronadje i kazni.

Potpišite peticiju: Kazniti odgovorne za mucko ubistvo psa petardom za docek 2016 god

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

17 Comments

 1. Najdite ubicu… blizu je..jako blizu..a onda zelim mu da umre.

  Post a Reply
 2. nemam komentar.Ne znam sta bih toj skotini uradila a ne mogu da verujem da niko nije hteo da mu pomogne ceo dan.

  Post a Reply
 3. PROKLETI BILI!!!!!!!!!! ZASTO POLICIJA NESTO NE URADI?? ZASTO SE OVAKO NESTO DESAVA NEVINIM ZIVOTINJAMA???? STAVITE SEBI PETARDU U USTA GAMAD JEDNA POKVARENA

  Post a Reply
 4. Ne mogu vjerovati kako netko tako moze ubiti psa a da nitko nista ne napravi po tom pitanju. Uzasno kako je netko uopće mogao biti tako nepravedan prema životinji.

  Post a Reply
 5. Javno se obracam vrsiocu duznosti direktora policije, Vladimiru Rebicu, sa rijecima: da li ste sigurni da su gradjani Srbije sigurni, da ne spominjem strance?

  Ova slika mi ne pokazuje da je iko siguran na ulicama Srbije.

  http://paszavas.com/pas-uginuo-jer-mu-je-monstrum-ubacio-petardu-u-usta/

  Po ovoj slici, a i slicnim njoj, dolazim do zakljucka: u Srbiji niko nije bezbjedan, jer je monstrumima obezbjedjena sloboda!

  Citirat cu Njegove rijeci: „Sve policiijske uprave su aktivne i spremne za predstojeće praznike, kako bi građani bili bezbedni.“

  Gospodine Rebicu, Vasa izjava nije istinita jer, na Vasim ulicama za nikog nije sigurno…sem za monstrume i njima slicne.

  Olivera Kelecevic

  Post a Reply
 6. Zgrožena sam. Ne shvatam kakav je to mozak. Za njega je svaka kazna po našim zakonima preblaga. Treba da oseti isto: oko za oko, zub za zub. Nađite ga i vratite milo za drago.

  Post a Reply
 7. ne mogu da verujem da tolike psihopate idu ulicama ja bi mu petardu stavila u gacama ne u usta kad je imao m..a da to uradi da oseti sta je bol za ceo zivot nisu zivotinje zlobne ljudi zu zlobni

  Post a Reply
 8. Ooo svaka cast sretna vam nova godina -.- petarde treba uklonit a ne prodavat mladjima i starijima od 18 -.- SVAKA CAST MONSTRUMU -.-

  Post a Reply
 9. Pa gde je sad ovde komunalna policija koja zna da naplaćuje kazne tamo gde to nema veze sa mozgom, koliko je ovde šahtova , odvoda od kanalizacije , kanti i kontejnera za đubre uništeno za ovih dva dana. Koliko je golubova i ptica poubijano od petardi i na kraju koliko żivotinja kao ovaj pas poubijano ?????????????

  Post a Reply
 10. Zelim mu DUG ZIVOT I TESKU BOLES

  Post a Reply
 11. Pronadjite ga i uradite mu isto,neka oseti muke jadne neduzne zivotinje.

  Post a Reply
 12. Vi što predlažete torture ste sigurno u novogodišnjoj večeri jeli samo rendanu šargarepu i brokoli, a za Božić planirate da vrtite paškanat i blavi paradajz na ražnju?

  Post a Reply

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *