Nemački ovčar obavlja sve kućne poslove

Retko ko uživa u obavljanju kućnih poslova, ali porodica Gonzalez iz Kalifornije zahvaljujući svom ljubimcu nema tih problema – njihov nemački ovčar Baron pere sudove, usisava, briše prašinu...

Nemački ovčar Baron svojim vlasnicima nije samo najbolji prijatelj, već i najveća pomoć u obavljanju gotovo svih omraženih kućnih poslova.

Ovaj simpatičan pas oduševio je ljude širom sveta i stekao veliku popularnost nakon što je njegova vlasnica Linda na internetu objavila samo deo onoga što on ume.

Naime, Baron je prava domaćica. Nakon jela ovaj vredan pas prljavo posuđe uredno složi u mašinu za pranje sudova, a isto tako i izvadi nakon što se proces pranja završi. Ništa drugačije nije ni sa prljavim stvarima koje sam skuplja i stavlja u veš mašinu.

ljubimac_za_pozeleti_nemacki_ovcar_pere_sudove_aps_247484011

Međutim, to nije sve!

Kako bi kuća blistala Baron ume da prebriše pod, ali i da ga usisa. Pored svega ovoga ova pametna kuca podigne dasku kada koristi toalet.

Nakon napornog dana Baron najviše voli da se opusti u igri sa najmlađim članom ove neverovatno srećne porodice.

Čini se da je Baron veoma zauzet i srećan pas, a pored toga je postao i prava senzacija na društvenim mrežama.

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *