MyKi Pet uređaj koji prati kretanje tvog ljubimca

Pas vam je pobegao ili se izgubio? Šta treba da uradite kako biste što pre bezbedno vratili svog mezimca kući? Brzina i temeljnost su od suštinskog značaja. Ne paničite sada i na našem tržištu postoji rešenje za to!

Prvi put na našem tržištu predstavljamo MyKi Pet uređaj koji prati kretanje tvog ljubimca. Uz ugrađeni GPS/GSM treker, koji je putem Android/iOS aplikacije povezan sa tvojim telefonom, u svakom trenutku možeš da pratiš kretanje ljubimca.

Putem telefona u svakom trenutku možeš da:

Vidiš lokaciju ljubimaca
Njegovu istoriju kretanja
Podesiš sigurne zone kretanja
Izdaješ komande pomoću tonova
Ukoliko imaš više ljubimaca, možeš da upariš sve trekere i pratiš kretanje iz jedne aplikacije. Takođe, cela porodica može da prati kretanje ljubimca sa više uređaja koristeći isti nalog.

Trostruko lociranje za bezbrižnu igru tvog ljubimca

Koristeći GPS, LBS i Wi-Fi za lociranje u realnom vremenu, uz MyKi Pet uređaj uvek znaš gde ti je ljubimac, čak i u zatvorenim prostorima. Koristeći satelitsko lociranje, preciznost prikaza lokacije je čak do 10 metara.

Sigurne zone kretanja

Uz MyKi Pet možeš da podesiš zone u kojima želiš da se tvoj ljubimac kreće. Na taj način možeš uvek da pratiš da li je tvoj ljubimac u parku ili na lokaciji gde se obično šeta, a istog trenutka kada izađe iz sigurne zone, dobijaš obaveštenje putem aplikacije.

Dresiranje uz MyKi Pet

Osim praćenja, MyKi Pet pruža ti mogućnost izdavanja daljinskih zvučnih komandi ljubimcu. Koristeći četiri različita zvučna signala, možeš da dresiraš svog ljubimca da izvrši jednostavne komande – da se vrati do tebe, sedne… Potrebno je samo da pritisneš taster u aplikaciji i tvoj ljubimac će čuti zvučni signal, putem MyKi Pet trekera na ogrlici, bez obzira kolika je udaljenost između vas.

Najlakši treker na svetu

Uz težinu od samo 28 grama, MyKi Pet pogodan je za manje i veće ljubimce. Male dimenzije i težina omogućavaju tvom ljubimcu nesmetanu šetnju i igru.

Izvor i foto VIP

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *