KUĆA PUNA BEBICA: Vlasnica i njena pudlica rodile istog dana

Kami Klingbeil ponosna je majka dvoje dece i vlasnica pudlice. U njihovoj se porodice dogodio pravi babi boom, kada su i Kami i pudlica Delia istovremeno dobile trudove i porodile svoju dečicu, a sve to odigravalo se u septembru. Iako je Delia trebala okotiti mladunce dva dana ranije, kao da je čekala da i njena vlasnica počne da se porađa . Kamijev suprug Joshua tog je dana bio totalno lud!

psici5

Odvezao je svoju suprugu u porodilište, kada su ga nazvali roditelji i rekli mu da je i njihov porodični pas Delia u porođajnim mukama. Mobilnim je uspeo Kami javiti sretnu vest, dok je još bila na stolu za porođaj i rađala njihovog sina. Dečak je rođen lep i zdrav.

psici4

„Zaista nismo znali da će se to sve dogoditi“, rekla je za Inside Edition Kami kojoj je maleni Bridon drugo dete. Kujica Delia okotila je 5 malenih crnih štenica. I oni su svi rođeni zdravi i veseli.

psici3

Kami i Joshua sada imaju kuću punu mališana. Malenog su Bridon, baš kao i njhovu ćerkicu kada je bila tek rođena, odveli kod profesionalnog fotografa. Poveli su i malene štence.

psici1

Želeli su da ovekoveči rođenje svog sina i svojih kućnih ljubimaca. Kami je po drugi puta postala mama i vlasnica čak 6 pasa! Svoju je priču podelila na društvenim mrežama.

Porodica Klingbeil psiće će pokloniti, ali samo odabranima …

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *