Kako okititi jelku ako imate radoznalog psa?

Vlasnici pasa posebno štenaca dobro znaju da oni vole da se zavuku baš tamo gde se ne očekuje i gde ne bi trebalo. Ukoliko imate psa a pri tome ste okitili jelku, verovatno znate o čemu pričamo. Kako se kućenje jelke ne bi pretvorilo u nocnu moru evo nekoliko saveta.

Sigurno ste se mnogo puta zapitali šta da uradite da pas ne sruši jelku ili da ne počne sa skida ukrase.

Inače, veoma je teško zadržati štene ili mladog psa da se ne šunja oko jelke, posebno ako je to njegov prvi susret sa kićenjem jelke. Ovo može predstavljati problem i vlasnicima sa starijim psima koji možda nisu naučili da ne skaču po na drvetu.

jelka pas1

Živo stablo može biti posebno opasno. Psi i mačke vole da žvaću biljke a novogodišnje drvce može uzrokovati povraćanje. Takođe, ako je vaš ljubimac žvaće grančice, postoji dobra šansa da proguta iglice i probuši creva što najčešće završava sa tragičnim posledicama
I novogodišnje svetiljke mogu biti opasne, jer je psima zanimljivo to što trepere, a u najmanju ruku mogu pregristi ili ižvakati kablove. Osim toga i veštačka jelka može da mu naškodi, a da ne biste razmišljali o svemu ovome evo kako da zaštitite i jelku i psa.

Postoji jedno veoma jednostavno i praktično rešenje za zaštitu jelke od pasa, to je da okačite jelku naopako.

jelka pas21

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *