Izložba mešanaca na Štrandu: Runi je pobrao sve simpatije žirija i publike

Treća izložba mešanaca na suncem okupanom Štrandu održana je juče ( 9. oktobra), a prijavio se izuzetno veliki broj vlasnika pasa koji su u najboljem svetlu prikazali svoje kućne ljubimce mešance i one koji to nisu, ali nemaju rodovnik.

Cilj izložbe je promocija udomljavanja pasa mešanaca i stvaranja novog trenda popularizacije mešanaca kao kućnih ljubimaca. Na ovoj izložbi mešanci su pokazali i dokazali da su podjednako vredni naše ljubavi i pažnje.

 izloyba

Sada već tradicionalno birali su se psi sa najlepšim ušima, najšarmantiji psi, najlepši par: pas i vlasnik, ali bilo je tu takmičenja i za najneposlušnijeg psa, psa koji zna najbolje trikove.  Jedna od zanimljivijih kategorija bio je pas koji najviše liči na svog vlasnika.

Žiri, čiji je član bila i grumerka Sandra Šmit birao je i najlepše među starim psima, psa koji najviše liče na rasnog psa ali i najšarmantijeg psa, pa su se tako mogle videti i elegantne kuce, dok je jedan od njih imao i kravatu.

Žiri je imao veoma težak i nezahvalan zadatak, da od najslađih pasa izabere najlepšeg…

Prelepi Runi i njegova vlasnica Sandra

Prelepi Runi i njegova vlasnica Sandra

 

Izložbu je organizovalo JKP „Zoohigijena“.

Author: Ljiljana Milovanović

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *