Dva psa i četiri mačke spasavali vatrogasci

Dva psa i četiri mačke pronađeni su sinoć u žalosnom stanju, sami u stanu u ulici dr Svetislava Kasapinovića u Novom Sadu, a, kako smo saznali od komšija sa kojima smo razgovarali, vlasnice životinja, majka i ćerka, već određeno vreme nisu tu.

 

Foto: Privatna arhiva
Policija je, nakon žalbi stanara, obila vrata i pronašla životinje, koje su sada u prihvatilištu “Zoohigijene”. Njihovo zdravstveno stanje je, kao saznajemo od šefa prihvatilišta, Đorđa Plavšića, dobro.

Napuštene životinje otkrivene su jer su komšije iz stana ispod sinoć pozvali vatrogasce, pošto im je plafon prokišnjavao danima. Ispostavilo se da je uzrok odvrnuta slavina u stanu sa životinjama.

Kako smo saznali od stanara zgrade sa kojima smo razgovarali, vatrogasci su kucali na vrata, čuli lavež pasa, a potom i pozvali policiju, kako bi obili vrata i ušli unutra. Sve to se dešavalo sinoć između ponoći i dva sata ujutru, dok je “Zoohigijena”, po rečima Plavšića, jutros dobila prijavu MUP-a i izašla na teren po životinje koje su i dalje bile u stanu.

Autor: Dnevnik

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *