Stjuardesa udomila psa koji je mesecima čekao ispred hotela

Stjuardesa iz Nemačke Olivija Zifers udomila je psa lutalicu koji je šest meseci neumorno čekao ispred hotela u Argentini.

Njihova zajednička priča počela je pre nešto više od pola godine, u ranim jutarnjim časovima u jednom parku u Buenos Ajresu. Radnica kompanije Lufthanza tada je prvi put srela Rubija, nakratko se poigrala s njim i dala mu malo hrane.

pas_rubio stjuardesa

Pas je otpratio ženu do hotela i rešio da tamo ostane. Zifers je često putovala na relaciji od Berlina do Buenos Ajresa, a Rubio je svakog dana čekao pred vratima hotela.
Budući da joj je ovakav prizor slamao srce, Nemica je odlučila da Rubiju pronadje dom u Argentini. Međutim, pas je pobegao nedugo posle udomljavanja i opet završio pred vratima hotela.
Nastavio je da prati svaki njen korak u Buenos Ajresu, pa je stjuardesa na kraju odlučila da udomi Rubija i odvede ga u Nemačku.

Njen gest je izazvao lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a Rubio je postao prava zvezda na internetu.

Beta

Author: Ljiljana

Trudimo se da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o psima, kako bi vas o svemu u vezi sa njima informisali i ujedno vam pomogli da svaki dan naučite nešto novo. Želite da imate psa ili već imate psa? Na pravom ste mestu!

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *